De top 5 nieuwe games die eraan komen

Geschreven door Redactie
De top 5 nieuwe games die eraan komen


De top 5!

1. Marvel’s Spider-Man 2

Marvel’s Spider-Man 2 is een gevolg van “Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man Miles Morales”. De makers van de game zijn Insomniac Games die na de succes van de game een deal hebben gemaakt met Sony om verdere Marvel games te maken voor hun. Veel mensen zeggen dat Marvel’s Spider-Man de beste Spider-Man game is aller tijden, de meesten hebben nu ook zekere hoge verwachtingen voor de nieuwe game en de nieuw trailer van de game voldoet zeker aan de verwachtingen. Marvel’s Spider-Man 2 komt uit in 2023 en de trailer is hier te zien.2. God Of War: Ragnarok

God Of War: Ragnarok is een gevolg van de vele “God Of War” games, maar specifiek op de laatste God Of War game. Het game gaat over een man die Kratos heet en zijn zoon Atreus. In de spel is Kratos de god van oorlog, maar hij wilt niet dat zijn zoon dat weet omdat hij vele nare dingen heeft gedaan in zijn verleden. Beetje bij beetje komt Atreus erachter dat hij en zijn vader niet zo maar mensen zijn maar goden en dat veranderde de hele avontuur van hun. Nu zijn de makers van God Of War (Santa Monica Studio) bezig met de volgende game en hebben daar gisteren ook een nieuwe trailer voor uitgebracht. God Of War: Ragnarok komt uit in 2022 en de trailer is hier te zien.3. Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy is een Harry Potter game die zich afspeelt voor de zijn van de Harry Potter films, om precies te zijn is het in de tijd van 1800. Je speelt als je eigen karakter die een late student is bij Hogwarts wat in het nederlands Zweinstein is. Op een gegeven moment kom je erachter dat je hele oude magie bezet en niet zomaar een normale student bent bij Zweinstein. De spel word gemaakt door Portkey Games. Portkey Games is specifiek gemaakt voor Harry Potter spellen waardoor ze wel heel erg bekend zijn met Harry Potter. Hogwarts Legacy komt uit in 2022 en de trailer is hier te zien.4. Marvel’s Wolverine

Marvel’s Wolverine is een spel die word gemaakt door Insomniac Games, de zelfde makers van Marvel’s Spider-Man. Wolverine is een character uit X-Men, veel mensen kennen Wolverine waarschijnlijk van de X-Men film en de acteur die hem speelt (Hugh Jackman). Omdat mensen Marvel’s Spider-Man zo een goede spel vonden verwachten ze van de makers dat Marvel’s Wolverine ook zeker een goede spel word. Er is niet veel bekend van het spel en de trailer is hier te zien.5. Star Wars: Knights Of The Old Republic Remake

Star Wars: Knight Of The Old Republic is een spel die al bestaat maar het spel word helemaal van top tot teen vernieuwd voor de Playstation 5 waardoor het voelt als een nieuwe spel. Het spel gaat over een karakter die je zelf kan maken en je kan zelf kiezen of je de lichte pad kiest of de duistere pad. Het spel is gebaseerd op de beroemde Star Wars films die gemaakt zijn door George Lucas. Er is niet veel bekend van het spel en de trailer is hier te zien.
Onze Ambassadeurs