Kanovereniging Dolfijnen verzorgd op aanvraag kano clinics voor jong en oud.

Geschreven door Redactie
Kanovereniging Dolfijnen verzorgd op aanvraag kano clinics voor jong en oud.

Houd je van sportief bezig zijn? Dan ben je bij Kanovereniging Dolfijnen aan het juiste adres!

Voor scholen, groepen of personeelsuitjes biedt kanovereniging Dolfijnen de ideale mix om de kanosport te ervaren en de natuur te beleven in de directe omgeving van Harderwijk met haar unieke Waterfront.

Aan het Wolderwijd, gelegen direct naast het Dolfinarium, is een combinatie met een bezoek aan de beroemdste Dolfijnenshow door jou eenvoudig te combineren met actief bezig zijn op het water. Uiteraard biedt Harderwijk nog meer mogelijkheden tot combinaties.

Voor Familiedag, School-, Sport- of Kerkkamp, maar ook Bedrijfsuitjes verzorgen zij kennismakingslessen van 1 tot 2,5 uur met een korte introductie en uitleg over de kanotechniek. Voor slechts 7,00 euro per persoon wil je niet op het droge blijven toch? Hiervoor mag je 2,5 uur kanoën in groepen van 10 tot 20 personen (i.v.m. Corona richtlijnen maken ze groepjes van maximaal 10 personen). Grotere groepen in overleg (i.v.m. beschikbaarheid vrijwilligers).

In je boeking zit kanomateriaal, zoals kano, peddel en zwemvest. Op locatie is er een kleed accommodatie aanwezig en zijn er toiletvoorzieningen. Gebruik is op eigen risico, een zwemdiploma is verplicht. Kanovereniging Dolfijnen zit gevestigd aan Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk.

Wil jij meer weten of direct een clinic aanvragen? Stuur dan een email naar de clinic coördinator en er wordt zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen om de afspraak definitief te maken.



Onze Ambassadeurs