Champions League op het programma!

Geschreven door Redactie

Je ’s avonds niet meer te vervelen, want de UEFA Champions League is weer terug met een paar mooie wedstrijden!

Hier zijn de wedstrijden van vandaag 28 september.


18:45 uur Ajax vs Besiktas:

Ajax staat gedeeltelijk eerste in group C samen met Borussia Dortumund. Ajax staat wel op nummer 1 omdat hun doelsaldo 4 is en die van Dortmund 1. Besiktas staat op het moment op nummer 3 omdat ze 2 weken terug de wedstrijd tegen Dortmund 2-1 hebben verloren. Er wordt verwacht dat ajax de 3 punten haalt, niet alleen omdat ze een sterke ploeg zijn maar ook omdat Besiktas maarliefst 12 spelers zal moeten missen tegen Ajax, waaronder Pjanic, Alex Teixeira, Vida en Ghezzal.

21:00 uur PSG vs Manchester City:

Dit is dé wedstrijd van vanavond met 2 top teams tegen elkaar. Manchester City staat op moment 1e in group A met 3 punten en PSG staat 2e omdat ze 2 weken terug punten hebben laten liggen tegen het Belgische Club Brugge die nu op de 3e plek staat met 1 punt. PSG en Machester City zijn beide favoriet om de Champions League te winnen bij de fans dus dit wordt zeker een mooie wedstrijd!

dit zijn de andere wedstrijden van vandaag:
18:45 uur Shaktar Donetsk vs Inter groep D
21:00 uur Dortmund vs Sporting CP groep C
21:00 uur Real Madrid vs Sheriff groep D
21:00 uur RB Leipzig vs Club Brugge groep A
21:00 uur Milan vs Atlético Madrid groep B
21:00 uur FC Porto vs Liverpool groep B


Onze Ambassadeurs