Flevotin, bewonder tinnen figuurtjes, zo uit de oven!

Geschreven door Redactie

Afhalen kan gemakkelijk in de winkel

Wat begon als hobby en vakmanschap, is snel gegroeid tot een bloeiend bedrijf.

Flevotin bestaat al ruim 30 jaar en heeft veel ervaring in exclusieve tinnen sculpturen en miniaturen, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen die in 3 verschillende kleuren geleverd kunnen worden. Van gematteerd en gepolijst tot aan verbronsd.

Flevotin is online nog steeds open voor bestellingen. Afhalen kan altijd in de winkel. Je krijgt de uniekste cadeaus en geschenken en dat allemaal handgemaakt. Dus als je nog op zoek bent naar een uniek en leuk cadeau, neem dan een kijkje op de website www.flevotin.nl of neem contact op via telefoonnummer 036 - 522 29 02. Heb je een brandende vraag of wil je een product op maat? Mail dan naar info@flevotin.nl. Je kunt natuurlijk ook langskomen bij de showroom aan Baardmeesweg 37/39 in Zeewolde. Hier kun je veel van de maatwerk producten zien!Onze Ambassadeurs