Hoe bereid je je langzaam voor op kerst

Geschreven door Redactie
Hoe bereid je je langzaam voor op kerst

Het begint steeds eerder donker te worden buiten.

We moeten ons weer langzaam gaan voorbereiden op de kerstdagen. De kerstboom mag bijna weer uit de schuur en de slingers mogen weer langzaam opgehangen worden. Hier wat dingen waar je misschien op kan letten als je de perfecte sfeer wilt bouwen in je huis.

Kleuren

Kies je voor traditioneel rood en groen of ga je spelen met andere kleuren. Goud, zilver en brons werkt vaak ook mooi tijdens kerst. Kerstversiering is mooi in alle kleuren. De kleuren die je kiest zijn de basis van jouw kerstsfeer in huis. The sky is the limit. Ook de materiaal die je wilt gaan gebruiken is erg belangrijk en sfeerbepalend.

Kerstboom in huis

Een kerstboom is bijna het belangrijkste en mooiste element in huis tijdens kerst. Je kan een neppe of echte in huis nemen. Versier die met mooie lampjes en accessoires en je hebt een prachtige boom in je kamer staan. Wat wil je nog meer, als het eenmaal donker buiten is dan is alles mooie belicht door de kerstboom. Doe er een lekkere warme chocomelk bij en je zit perfect.

DIY

Ook kan je zelf dingen gaan maken, maak zelf slingers of plak leuke foto's op een kerstbal en doe die in de kerstboom. Verzin leuke ontwerpen om de cado's mee in te pakken. Je kan van alles doen om je eigen draai aan je kamer te geven.

Onze Ambassadeurs