Plannen voor groot onderhoud N303 Ermelo – Harderwijk

Geschreven door Redactie
Plannen voor groot onderhoud N303 Ermelo – Harderwijk

Provincie Gelderland voert in 2022 en 2023 groot onderhoud uit aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk.


De provincie vernieuwt op een deel van de weg het asfalt. En neemt daarnaast maatregelen om de verkeersveiligheid te verbeteren. De plannen zijn te zien via een presentatiefilm en de ontwerptekeningen op www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk. Je kan vragen stellen over de plannen tijdens een digitale informatieavond.

Digitale informatieavond

  • Datum: woensdag 24 november
  • Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur

Tijdens deze avond beantwoorden de provincie en de gemeente Harderwijk jouw vragen. Aanmelden voor de informatieavond kan tot en met maandag 22 november via www.gelderland.nl/N303-Ermelo-Harderwijk. Je krijgt dan een mail met meer informatie en de link naar de online bijeenkomst (via MS Teams, een account is niet nodig). Als er te veel aanmeldingen zijn, komt er later nog een tweede informatieavond.

Onze Ambassadeurs