Ermelo 50 jaar zelfstandig!

Geschreven door Redactie
Ermelo 50 jaar zelfstandig!

In 2022 bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente.


Dit gouden jubileum vieren we samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties. Tijdens het hele jubileumjaar besteden we aandacht aan ons 50-jarig bestaan. Hiervoor kunnen inwoners zelf ideeën en activiteiten voorstellen en organiseren.

We maken een mooi programma

De voorbereidingen voor de 50e verjaardag van Ermelo zijn al gestart. We maken een mooi basisprogramma waarin alle partijen en ideeën bij elkaar komen. Ook komt er een subsidieregeling om ideeën en activiteiten, waar nodig, financieel te steunen. Hier vindt je alle informatie over de viering van het jubileum.

Een logo voor ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig!’

Voor dit jubileumjaar hebben we vier logo’s ontworpen. Graag horen we van jou welk logo het meeste aanspreekt. Het meest gekozen logo wordt straks het beeldmerk van ‘Ermelo 50 jaar zelfstandig’! We gebruiken het in al onze communicatie en bij alle activiteiten. En natuurlijk is het logo straks voor iedereen beschikbaar. Wanneer u iets organiseert, maakt of bedenkt rondom het 50-jarig jubileum, mag je het logo vrij gebruiken.

Stem en win een slagroomtaart

Deel jouw mening met ons en stem op het logo dat jij het mooiste vindt! Je kan er een heerlijke, supergrote slagroomtaart mee winnen. Klik hier om me te doen.



Onze Ambassadeurs