Vandaag is het oudejaarsavond!

Vandaag is het oudejaarsavond!

Elk jaar op 31 december vieren mensen over de hele wereld oudejaarsavond, de laatste dag van het jaar. Het is een dag om "vaarwel" te zeggen tegen het oude en "hallo" tegen het nieuwe.

Oudejaarsavond, ook wel Oudjaarsdag of Sint Sylvesterdag genoemd, is een van de meest opwindende feestdagen van het jaar.               

Er zijn veel redenen waarom deze dag een van de grootste avonden van het jaar is. Niet alleen omdat het een tijd is van grote feesten en vieringen over de hele wereld. Oudejaarsavond kan een belangrijk keerpunt in je leven zijn. Het is een tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en alle lessen die je hebt geleerd. Het kan een tijd zijn waarop je besluit om betere keuzes te gaan maken. Als je een moeilijk jaar hebt gehad, geeft oudejaarsavond een gevoel van opluchting. Je mag dankbaar zijn dat het jaar eindelijk voorbij is

Oud en Nieuw is ook een tijd om fouten uit het verleden te vergeven en nieuwe gewoonten te vormen. Veel mensen maken goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hoewel slechts 8% van de mensen ze ook daadwerkelijk volbrengt. In plaats van voornemens te maken die je toch niet gaat houden, is het beter om drie of vier doelen te stellen. Door doelen op te splitsen in bruikbare stappen en jouw voortgang dagelijks te beoordelen, kun je ze behouden. Het is ook een goed idee om een ​​vriend of mentor te vinden die je verantwoordelijk kan houden.

Terwijl we de laatste uren en seconden van het oude jaar aftellen, is het een uitstekende tijd om terug te kijken op het jaar en herinneringen op te halen met vrienden en familie.

Veel steden over de hele wereld doen er alles aan om deze spannende nacht te vieren. Vuurwerk, concerten en countdowns behoren meestal tot de vele festiviteiten.

Andere manieren om deel te nemen:

-  Organiseer een feest om het nieuwe jaar in te luiden
- Stel een aantal haalbare doelen
- Als je niet bij een feest kunt zijn, kijk er dan een live op televisie
- Beleef een spelletjesavond met je familie en kijk wie het volhoudt tot middernacht
- Ga voor een nachtelijke run
- Geniet van een rustige avond thuis
- Bedenk wat je kunt doen om van volgend jaar het beste van je leven te maken

Wat je ook besluit te doen om het nieuwe jaar in te luiden, deel het op sociale media met een foto en #NewYearsEveOnsNieuws.


Onze Ambassadeurs