Advent kalenders nu nog goedkoper!

Geschreven door Redactie

De drie beste beauty advent kalender zijn die van The Body Shop, Revolution en Dior.

We kennen het allemaal wel, de beauty advent kalender van de dure merken van Douglas, The body shop, Rituals, etc. Nu we de kerst en feestdagen achter de rug hebben kun je een advent kalender nu voordeliger kopen!

Een adventskalender helpt bij het aftellen van de dagen tot Kerstmis, meestal met een klein voorwerp of een devotionele zin die op elke dag wordt onthuld. Traditionele kalenders zijn rechthoekige kaarten of dozen die je aan de muur kunt hangen, of op een tafel kunt zetten met kleine verzegelde deuren of ramen die bedoeld zijn om op elke adventsdag op volgorde te worden geopend. Elke dag krijg je een leuk cadeautje. 

Onze Ambassadeurs