Heerlijke ijs bij IJssalon Torino

Geschreven door Redactie
Heerlijke ijs bij IJssalon Torino

IJs kan altijd!

Uit onderzoek blijkt dat het eten van ijs de “pleziercentra” in de hersenen activeert. Ook in de winter kan het dan geen kwaad. Elk seizoen staat er weer een team enthousiaste medewerksters voor je klaar om je het ambachtelijke ijs te laten proeven! IJssalon Torino is een begrip in Ermelo, waar kwaliteit en klantvriendelijkheid centraal staan. De ijssalon bevindt zich op de hoek van de gezellige Ermelosche winkelstraat. Geniet op het terras van heerlijk schepijs, een ijs-coupe, Illy koffie, bakkersgebak, smoothies of één van de andere lekkernijen!

Bij de ijssalon wordt niet alleen ijs bereid voor op een hoorntje of in een coupe, ook maken ze prachtige ijstaarten. Deze worden uiteraard volledig gemaakt naar jouw wensen en behoeften en aangepast aan wat dan mogelijk is.

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een verjaardag, afzwemmen of een andere mooie gebeurtenis? Geef een bon van ijssalon Torino cadeau! Je kunt kiezen uit een cadeaubon ter waarde van 5,00 euro, 7,50 euro, 10,00 euro of 15,00 euro en ze pakken de bon feestelijk voor je in. De bon hoeft niet in één keer uitgegeven te worden. Je kan er dus vaker van genieten!

Onze Ambassadeurs