Vandaag is het National Blonde Brownie Day

Geschreven door Redactie

Bijna iedereen weet dat een blonde brownie vergelijkbaar is met een chocolade brownie.

In plaats van cacao gebruiken bakkers bruine suiker bij het maken van deze heerlijke brownie.

De meeste mensen voegen graag witte chocolade of chocoladeschilfers toe aan hun blonde brownies of andere dingen zoals noten, toffee of butterscotch. Blonde brownies worden meestal ontdooid bereid, omdat de smaak van bruine suiker al zoet genoeg is. Deze blondies worden soms geserveerd in ijscoupes, vaak overgoten met karamelsaus.

Terwijl het genieten van een blonde brownie zou meetellen voor het vieren van de dag, is dat misschien veel te simpel. Voeg een bolletje ijs toe aan een vers gebakken blonde brownie en werk af met je favoriete siroop. Als je de voorkeur geeft aan de lichtere kant, serveer dan een blonde brownie met een portie vers fruit. Ananas, kersen of abrikozen lijken geschikt.

Serveer je blondies met thee, koffie of warme chocolademelk. En natuurlijk kun je er niet alleen van genieten. Je moet een paar vrienden uitnodigen. Ze helpen je graag om een ​​paar blondies af te werken terwijl je het nieuwe jaar inhaalt. Je kunt ze ook maken voor kerk-, school- of werkgelegenheden.

Geniet van dit recept voor blonde brownies. Gebruik #BlondeBrownieDayOnsNieuws om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs