Nieuwe mechanische toetsenborden van Logitech zijn conservatief qua uiterlijk en prijs

Geschreven door Redactie
Nieuwe mechanische toetsenborden van Logitech zijn conservatief qua uiterlijk en prijs

"Gaming toetsenbord" ziet er ook geschikt uit voor werk!

Logitech heeft maandag twee mechanische toetsenborden aan zijn assortiment toegevoegd. De toetsenborden worden in februari verzonden en maken deel uit van het pc gamingmerk van het bedrijf, maar met hun startprijs van 60 euro en klassieke, afgezwakte look zijn ze ook interessante kandidaten voor iemand die op zoek is naar een productiviteitstoetsenbord met mechanische schakelaars!

De Logitech G G413 SE en G413 TKL SE zijn respectievelijk 70 en 60 euro en bieden een redelijk instappunt voor mensen die mechanische toetsenborden misschien te duur vinden. Logitech, met name het G gamingmerk, is niet bang om zijn toetsenborden te overladen met RGB verlichting, maar de achtergrondverlichting op deze borden is alleen in het wit. De standaard G413 is verkrijgbaar met een geheel witte of geheel rode achtergrondverlichting!


Onze Ambassadeurs