Indoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum Ermelo

Geschreven door Redactie
Indoor oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum Ermelo

Zaterdag 26 februari ben je van harte welkom om zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur te komen oefenspringen op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Er staat een mooi parcours voor je klaar in de Amaliahal, losrijden kan in de Beatrixhal.

Zelfstandig of onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur spring je één of meerdere parcoursen. Het oefenspringen is voor alle niveaus, van BB tot en met ZZ. Je mag een klasse hoger of lager starten dan het officiële wedstrijdniveau waarin je als combinatie startgerechtigd bent.

De kosten zijn € 10,- per parcours (zelfstandig) en € 12,- per parcours (onder begeleiding). Het is mogelijk om je voor meerdere parcoursen in te schrijven. Aanmelden is mogelijk tot woensdag 23 februari 2022 20.00 uur.

Aanmelden is mogelijk via deze link.

Zolang de coronamaatregelen het toelaten zal het oefenspringen indoor plaatsvinden. Wanneer de coronamaatregelen worden aangescherpt proberen we het oefenspringen door te laten gaan maar in een andere vorm, bijvoorbeeld outdoor. Wanneer dit het geval is informeren we je hier tijdig over en maak je zelf de keuze of je alsnog wil deelnemen.

Onze Ambassadeurs

Ons Wolderwijdelingen bekeken ook: