Balans vinden tussen gezond en gelukkig

Geschreven door Redactie
Balans vinden tussen gezond en gelukkig

Moe van het springen van dieet naar dieet? Probeer een 80/20-balans in bewust leven die je kan helpen om op een gelukkiger, gezonder plek te blijven.

Na vele jaren van vallen en opstaan ​​en van het ene uiterste in het andere leven, zou je kunnen verlangen naar een minder rigide en meer evenwichtige benadering van het leven. Hoewel intuïtiever en bewuster eten een geweldig doel op de langere termijn kan zijn, hebben sommige mensen gewoon een algemene set richtlijnen nodig om mee te beginnen om ze daar te krijgen.

Houd je echt van Doritos, of eet je het gewoon omdat je je verveelt? Is er iets anders waar je liever van geniet? Heb je echt honger of ben je gewoon aan het snacken om te snacken? Door deze vragen te stellen, kun je beter afstemmen op wat je lichaam echt wil en nodig heeft.

Neem even de tijd om echt na te denken over hoe hard je lichaam voor je werkt, en erken dat we ons lichaam niet genoeg krediet geven. Je lichaam doet elke dag ZO veel voor je, je moet ervan houden en het van binnenuit voeden als je wilt dat het van je blijft houden. Dat kan betekenen een heerlijke salade bij de lunch en gegrilde groenten bij het diner, maar af en toe ook Belgische wafels en mimosa's bij de brunch.

Uiteindelijk moet je je lichaam behandelen zoals je ervan houdt.
Het is tenslotte de enige plek op deze wereld waar je moet wonen.


Onze Ambassadeurs