Zwembad De Sypel blijft langer dicht door gevolgen storm

Geschreven door Redactie
Zwembad De Sypel blijft langer dicht door gevolgen storm

Wegens stormschade blijft zwembad De Sypel waarschijnlijk nog tot en met medio maart gesloten.

De sporthallen zijn wel gewoon geopend. Het zwembad is vorige week vrijdag zwaar getroffen door de storm. De luchtbehandelingsinstallatie is deels weggewaaid en voor het overige zwaar beschadigd. Er blijkt meer beschadigd te zijn dan eerst werd gedacht. De levering van nieuwe materialen en de montage ervan gaan langer duren dan verwacht. De ontstane schade heeft overigens geen gevolgen voor de voortgang van de nieuwbouw van het zwembad.

Eind volgende week worden de nieuwe ventilatiekanalen geleverd. Slechts een klein deel van de bestaande kanalen kan worden hergebruikt. De rest moet allemaal opnieuw gemaakt worden. Direct na de aflevering van de nieuwe materialen wordt gestart met de montage en de aansluiting van de ventilatiekanalen. Dat zal ongeveer 2 weken in beslag nemen. Een precieze opleverdatum kan niet gegeven worden. De uitvoering van dakwerkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.
Zodra meer bekend is over de heropening van zwembad De Sypel leest u dat op www.zwembaddesypel.nl en de sociale media van het zwembad.

Onze Ambassadeurs