Gastles Politiek Willem Alexander Harderwijk

Geschreven door Redactie
Gastles Politiek Willem Alexander Harderwijk

Harderwijk Anders vindt het ontzettende belangrijk dat de jeugd en jongeren betrokken worden en zijn bij de (lokale) politiek.


Daarom hebben drie kandidaten van onze lijst (Sandra Timmer, Gert Vasse en Dick Hermsen) een lesbrief opgesteld en bieden we aan om gratis gastlessen op scholen te verzorgen.

Donderdag 10 maart om 10.00 uur verzorgt Harderwijk Anders kandidaat Dick Hermsen een gastles politiek op de Christelijke Daltonschool Willem Alexander in Tweelingstad aan de Veldkamp 33

De school is er mee akkoord dat de pers hier verslag van doet.

Dit initiatief is opgezet ter voorbereiding op de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Ook wanneer scholen structureel lessen willen aanbieden op het gebied van democratie en (lokale) politiek denken wij als lokale politieke partij graag mee.

De lesbrief en/of gastles worden gratis aangeboden door Harderwijk Anders. Nadrukkelijk benoemen wij het doel ‘het maatschappelijk belang te dienen’ en geen stemmers voor Harderwijk Anders te werven tijdens deze lessen. Het is uiteraard voor scholen ook altijd mogelijk om andere lokale partijen te benaderen om samen met ons een dergelijke les op scholen te verzorgen.


Onze Ambassadeurs