3 handige gadgets voor in de auto

Geschreven door Redactie
3 handige gadgets voor in de auto

Autorijden is voor veel mensen een dagelijkse bezigheid. Het is dan heel handig om spullen in de auto te hebben die het toch nog net even iets makkelijker maken.

Je kent het wel dat je gaat zitten in de auto en dat je telefoon tussen de stoel valt. Daarvoor is een hele gemakkelijke oplossing, de drop stop. Dit is een kussentje dat precies tussen de stoel en de middenconsole in past, wat ervoor zorgt dat je telefoon niet meer tussen je stoel valt. Dit kan een frustrerende 5 tot 10 minuten zoektocht voorkomen.

Mobileye

Het doel van een Mobileye is om een ongeluk te voorkomen. Zodra je dit apparaat geïnstalleerd hebt en dreigt een botsing te krijgen gaat er een alarm af. De sensoren zullen berekening wanneer je moet remmen om een ongeluk te voorkomen.

Tile Mate Bluetooth Sleutel-vinder

Iedereen raakt wel eens zijn sleutels kwijt en we weten allemaal hoe vervelend dat kan zijn, zeker als je haast hebt. Hier komt de Tile Mate Bluetooth Sleutel-vinder erg van pas. Dit is een apparaatje dat werkt op bluetooth en je hoeft hem alleen maar aan je sleutelbos te doen. Als je dan een keer je sleutels kwijt bent, klik je op de knop en dan zal het apparaatje geluid gaan maken. Dit scheelt een heleboel zoek werk.
Onze Ambassadeurs