Unieke Mac en Cheese Toppings

Geschreven door Redactie
Unieke Mac en Cheese Toppings

Van knapperige toppings tot smaakvolle dressings, mis deze ideeën niet om een ​​klassiek comfortvoedsel om te zetten in een uniek macaroni en kaasrecept!

Mac en kaas is een geruststellend gerecht waar velen naar verlangen. Er kan een verscheidenheid aan kazen worden gebruikt, en broodkruimels zijn een veel voorkomende topping.

Er zijn echter nog veel meer toppings met macaroni en kaas die je kunt toevoegen om dit gerecht naar een hoger niveau te tillen door textuur of een andere smaak toe te voegen. In plaats van traditionele mac en kaas te serveren, waarom zou u mac en kaas dan niet voorzien van iets onderscheidends om er een leuke draai aan te geven?

Roer je klassieke mac en kaas op met deze best beoordeelde unieke toppings!

1. Geplette chips of crackers

Als je mac en kaas bedekt met geplette chips of crackers, krijg je een licht zoute knapperige textuur. Om niet te veel zout te gebruiken, gebruikt u natriumarme chips of bezuinigt je op toegevoegd zout bij het maken van mac en kaas.

Opties voor chips of crackers als topping van mac en kaas kunnen zijn:

- Tortilla chips
- Boterachtige crackers
- Kaascrackers
- Dorito-chips

2. Geplette Cheetos

Als je een fan bent van cheetos, zal het gebruik ervan als topping voor mac en kaas een game-wisselaar zijn. Ze voegen een extra crunch en extra kaassmaak toe.

3. Kruiden en specerijen

Als je een eenvoudige maar smaakvolle topping voor mac en kaas wilt, begin dan met het toevoegen van verschillende kruiden of specerijen. Het toevoegen van wat verse of gedroogde kruiden kan een gemakkelijke manier zijn om mac en kaas naar een hoger niveau te tillen zonder extra voorbereidingstijd in de keuken.

De volgende smaakmakers kunnen bovenop mac en kaas worden toegevoegd voor een diepe smaak:

- Verse basilicum (optioneel ook tomaatblokjes toevoegen)
- Verse peterselie
- Bieslook
- In blokjes gesneden lente-uitjes
- Gedroogde Italiaanse kruidenmelange
- Gehakte salieblaadjes

Experimenteer met het gebruik van andere smaakmakers naar wens en het gebruik van een combinatie van kruiden en specerijen.

4. Groene groenten

Het toevoegen van meer groene groenten aan het dieet is altijd een goed idee. Groene groenten hoeven geen bijgerecht te zijn naast mac en kaas; velen kunnen goed combineren als topping op mac en kaas en zowel smaak als textuur toevoegen.

Rauwe broccoli is misschien niet de beste keuze voor mac en kaas, maar geroosterde broccoli bovenop kan heerlijk zijn!

Andere mac en cheese groene groente toppings:

- Gebakken asperges
- Gehakte rucola met verse kruiden
- Doperwtjes (bevroren kan een makkelijke toevoeging zijn)
Onze Ambassadeurs