Magnetic Spacemen in Estrado Harderwijk

Geschreven door Redactie

Een pure mix van ruige garagerock, surf-postpunk en beats uit de jaren 60, verpakt in pakkende nummers en optredens vol onvoorspelbare, uitzinnige, gespannen energie.

De Magnetic Spaceman laat het feest na lange tijd capituleren, waardoor je snakt naar een volle inslagkrater. Magnetic Spacemen heeft in het verleden twee EP's en één album geproduceerd, maar na een bandwisseling en een nieuw label, voelt de nieuwe plaat "Papoya Poya" misschien als het beste werk tot nu toe, en het begin van deze razende garagetrein.

Het nieuwe album werd opgenomen in een lege club in Den Haag in maart 2020 toen de eerste lockdown begon. Bassist Redmer Kamsma gooide alles op analoge tape. De spanning rondom de pandemie, de angst, de illegale sfeer van rondhangen, de onvoorzichtigheid die op het autokerkhof zou kunnen belanden en de onzekerheid over de toekomst geven de plaat een extra gevoel van urgentie.

Deur open : 19.45 uur
Start optreden : 20.30 uur
Earlybird :  9,00 euro (+ 1,00 euro servicekosten)
Voorverkoop : 12,00 euro (+ 1,00 euroservicekosten)  


Onze Ambassadeurs