Yanmar Stadion opnieuw decor van interlands

Geschreven door Redactie
Yanmar Stadion opnieuw decor van interlands Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Woensdag 1 juni en dinsdag 7 juni is het Yanmar Stadion opnieuw het decor van twee interlands. Jong Oranje en Nederland O19 strijken deze avonden neer in Almere voor een EK-kwalificatieduel.

Jong Oranje speelt 7 juni tegen de leeftijdsgenoten van Gibraltar. De ploeg van bondscoach Erwin van de Looi heeft plaatsing voor het EK2023 volledig in eigen hand en kan dit de komende periode bewerkstelligen. De laatste thuiswedstrijd in deze kwalificatie wordt in Almere gespeeld en kaarten voor dit duel zijn nu te koop via de ticketshop van KNVB.

Eliteronde O19

Ook de Nederlandse talenten O19 komen naar Almere. Zij spelen om een startbewijs voor het Europees Kampioenschap van volgende maand in Slowakije. Daarvoor moet de ploeg de Eliteronde winnen. De wedstrijd tegen Servië O19 is gratis te bezoeken.

Ga naar deze pagina, laat je gegevens achter en ontvang jouw ticket gratis in je mailbox. Wil je meerdere tickets ontvangen? Vul dan in hoeveel tickets je wilt ontvangen. Je krijgt elk ticket in een aparte mail toegezonden. De winnaar van de Eliteronde plaatst zich voor het EK 2022 dat start op 18 juni in Slowakije. Als gastland zijn zij al verzekerd van deelname.




Onze Ambassadeurs