LIKEMINDS brengt debuutalbum 'On My Way' uit

Geschreven door Redactie

Op vrijdag 2 december brengt LIKEMINDS hun debuutalbum 'On My Way' uit met daarop de single 'Clinging On Me'. LIKEMINDS is een hybride muziekduo uit Amsterdam die vele vormen aanneemt.

Ze schakelen gemakkelijk tussen elektronische en akoestische klanken en veranderen constant van genres. Met LYMA aan het stuur en Rebiere die de route bepaald kunnen ze je gemakkelijk overal naartoe brengen. De twee lijken erg op elkaar, maar verschillen ook veel waardoor ze elkaar naadloos aanvullen. Het is de perfecte balans tussen songwriting en avontuur. Hun geluid ligt ergens tussen soul, hiphop, disco, elektronische muziek en daarbuiten. 

Na het uitbrengen van een aantal singles dit afgelopen jaar presenteert LIKEMINDS nu hun debuutalbum 'On My Way'. Daarmee nemen ze je mee op pad in de auto van en naar de studio, met op de radio hun nieuwe jams. Vaak opbeurend, soms humeurig, maar altijd vol gevoel.

“Dit album is een eerbetoon aan onze reizen heen en weer naar onze studio, luisterend naar muziek waar we van houden en die ons inspireert. De titel verwijst naar die routine en naar het begin van onze reis. De rit heen en weer is voor ons altijd een moment geweest om na te denken over wat we creëren en waar we plannen maken voor de toekomst. De tracks zijn de afgelopen drie jaar gemaakt, in vier verschillende studio's. Maar we hebben deze tracks pas onlangs voltooid toen we onze studio's samenvoegden tot één: de LIKEMINDS Studio." Aldus het duo.

Onze Ambassadeurs