Fitter in 12 weken met de SportMix!

Geschreven door Redactie
Fitter in 12 weken met de SportMix!

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. start op woensdagochtend 11 januari 2023 weer met een nieuwe editie van de Interactie SportMix voor inwoners van 55 jaar en ouder die voor hun fysieke en mentale gezondheid in beweging willen komen.

 Uit onderzoek blijkt dat deze groep minder beweegt dan andere leeftijdsgroepen. Terwijl het juist helpt om energiek te blijven. Voldoende bewegen is de basis voor het behoud van fysieke capaciteiten en mobiliteit. Een actievere leefstijl helpt om, juiste in de wintermaanden, mentaal beter in je vel te zitten en ook om effectief vet te verbranden. 

De Interactie SportMix is een 12-wekelijkse beweegprogramma waarbij gevarieerd sporten, en sociale contacten opdoen centraal staan. Je hoeft niet bang te zijn dat je het niet vol kunt houden door pijn, balansproblemen of gebrek aan ervaring. Want iedereen kan op zijn/haar eigen niveau meedoen. Ook als je niet tot deze leeftijdscategorie behoort ben je van harte welkom. De Interactie SportMix is een goede aanvulling op het gecombineerde leefstijlinterventie-traject (GLI).

Deelnemers die al eerder meededen aan de SportMix zeiden dit:

“Als ik hier ben geweest geeft mij dat energie (dopamine) om ’s middags weer wat te doen!”

“Dankzij de GLI en de SportMix ben ik al 10 kilo afgevallen”.

“SportMix is gezellig en sportief”.

Tijdens deze editie van de Interactie SportMix maak je kennis met sporten zoals volleybal, Nordic waliking, tafeltennis, zwemmen, badminton en een trimbaanparcours. Wie weet ontdek je een beweegvorm waar je echt blij van wordt of talent voor hebt. Plezier in bewegen is de motor achter een actieve leefstijl. Want dan heb je ook niet het gevoel dat je iets moet ‘volhouden’. Na afloop van de SportMix-lessen kan je samen een kopje koffie/thee drinken.

Meer info: https://www.interactie-ermelo.nl/agenda/sportmix/

Onze Ambassadeurs