Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Geschreven door Redactie
Coachingsstaf Badminton Nederland richting Parijs 2024 compleet

Badminton Nederland heeft de coachingsstaf richting de Olympische Spelen van Parijs in 2024 compleet.

Met de recente contractverlenging van bondscoach Ruud Bosch is de coachingsstaf klaar om het traject richting Parijs te starten. Eerder werden al de contracten van bondscoaches Henri Vervoort en Eefje Muskens verlengd.

 Bosch is blij met zijn contractverlenging: ‘Het is fijn om het vertrouwen te krijgen van Badminton Nederland. Ik heb veel zin om met de spelers aan de slag te gaan om hun Olympische droom te verwezenlijken!’

Ook technisch directeur Victor Anfiloff is content: ‘Het is heel mooi om drie jonge ambitieuze bondscoaches langer aan ons te binden. Samen gaan we toewerken naar Parijs 2024 om daar in vier van de vijf onderdelen een Nederlandse afvaardiging te hebben.’

Tevens zijn Nick Fransman en Paul Vennekens aangesteld als assistent-coaches. ‘In het verleden hebben we soms situaties gehad waarbij er door de toernooikalender geen bondscoach op Papendal was om de training voor de thuisblijvers te verzorgen. Door deze investering zorgen we ervoor dat de trainingssituatie optimaal blijft.’

De Olympische kwalificatiecyclus voor de badmintonners start op 1 mei 2023.

Onze Ambassadeurs