Ontdek je energielekje! Leen een energiemeter

Geschreven door Redactie
Ontdek je energielekje! Leen een energiemeter

Doe mee aan de challenge: “Ontdek je energielekje! Leen een energiemeter”. Hoge energierekening? Welke apparaten gebruiken onverwacht veel stroom? Doe mee met deze challenge en je ontdekt het.

Meld je aan via: www.ikdoemeejijook.nl #ikdoemeejijook #NMFFchallenge_energie 

Ontdek je energielekje: leen energiemeter   

Huurders en woningeigenaren in de gemeenten Dronten, Noordoostpolder, Zeewolde en Urk kunnen 2 weken een energiemeter lenen om thuis op pad te gaan voor deze energie-speurtocht. Lekjes ontdekken levert energiebesparing én financieel voordeel. Doe mee aan deze challenge en reserveer de energiemeter via: www.energieloketflevoland.nl óf kom langs op één van onze lokale spreekuren.

Impact challenge:  

Door energielekjes op te sporen met behulp van een energiemeter kun je op jaarbasis tot wel 33 kWh en 23,6 kg CO2 besparen! Stel je voor dat alle Flevolanders dat zouden doen, dan besparen we jaarlijks bijna 14 miljoen kWh en 10 miljoen kg CO2!

Samen verkleinen we de voetafdruk 

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en andere organisaties challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Januari staat in het teken van duurzame energie. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo draag je bij aan minder CO2 uitstoot en energieverbruik. Samen creëren we dus één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl  


Onze Ambassadeurs