Opening tentoonstelling Scherven van Geluk

Geschreven door Redactie
Opening tentoonstelling Scherven van Geluk

Op woensdag 22 februari opent de tentoonstelling van Scherven van Geluk in het centrum van Ermelo.

In veel winkels en panden komt een speciale vitrine in de etalage waarin potjes die gemaakt en gebakken zijn tentoongesteld zullen worden. Een prachtig ontworpen raamsticker zal het kastje omlijsten, en biedt daarnaast ook achtergrondinformatie over het project.  


Gelukkig is Scherven van Geluk omarmt door veel bewoners / ondernemers uit Ermelo en het is geweldig dat straks het zelfgemaakte aardewerk in veel etalages te bewonderen zal zijn. Wist u dat door kinderen en volwassenen meer dan 150 potjes zijn gekleid en gebakken? In Museum Het Pakhuis en het Huis van Ermelo zal een uitgebreide collectie met zelfgemaakt en historisch aardewerk te zien zijn. Deze locaties kunnen dan ook als start- of eindpunt dienen voor een mooie Scherven van Geluk wandeling door het dorp. 


De tentoonstelling opent op 22 februari en is te zien tot 25 maart in het dorp.  

https://schervenvangelukermelo.nl 


Onze Ambassadeurs