Voorjaarsvakantie hét moment om samen leuke dingen te doen

Geschreven door Redactie

Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert tijdens de voorjaarsvakantie bij Sportcentrum Calluna en in het Huis van Ermelo betaalbare activiteiten voor alle leeftijden.

Zo kunnen ook inwoners die minder te besteden hebben, meedoen en een leuke vakantie hebben.

Waterstormbaan zwembad Calluna

In de week van maandag 27 februari t/m vrijdag 3 maart ligt tussen 13:00 - 16:00 uur de waterstormbaan in het zwembad. Dit geeft gegarandeerd urenlang speelplezier voor alle leeftijden. Je kunt in het water springen, rennen, klimmen en klauteren. 

Buurtsportfestijn ErmOlympics woensdag 1 maart

Tijdens het gratis Buurtsportfestijn maak je kennis met diverse sporten die ook tijdens de Olympische Winterspelen worden beoefend. Je kunt bij Sportcentrum Calluna sporten ontdekken zoals BiatlonCurling, IJshockey, Rodelen, Schaatsen Langlaufen, Schansspringen en Snowborden. De ochtend en middag is voor kinderen. Vanaf 15:30 kan het hele gezin, opa’s & oma’s en senioren meedoen.

Discozwemmen vrijdag 3 maart

Voor iedereen die gek op goede muziek, zwemmen en swingen is, kan deelnemen aan discozwemmen. Een DJ draait de leukste plaatjes, we houden een stoelendans en een danswedstrijd, waarbij je prijzen kunt winnen.

Gratis koffieconcert zaterdag 4 maart in het Huis van Ermelo

In de foyer van het Huis van Ermelo worden dit jaar meerdere gratis koffieconcerten gegeven. In maart is het de beurt aan het Albatros Kwartet. Voor dit concert heeft het kwartet een programma samengesteld met Argentijnse tango’s, delen uit kwartetten van Haydn, Beethoven, Mendelssohn en Dvorak. Ze sluiten ze af met een medley uit The Sound of Music. Warm de stembanden maar vast op want meezingen mag!

Ga voor meer informatie naar:

Activiteiten in sportcentrum Calluna naar https://interactie-ermelo.nl/agenda/ 

Activiteiten in het Huis van Ermelo naar https://cultuurinermelo.nl/programma/

Onze Ambassadeurs

Ons Wolderwijdelingen bekeken ook: