Seizoenswandeling eetbare wilde planten bij Plaats de Wereld

Geschreven door Redactie
Seizoenswandeling eetbare wilde planten bij Plaats de Wereld

Ieder seizoen heeft zijn eigen eetbare kruiden, vruchten en zaden. In het wild groeien honderden eetbare planten.

Educatief activiteitencentrum Plaats de Wereld organiseert in samenwerking met In Het Wilde Weg een prachtige seizoenswandeling eetbare wilde planten.  Je leert eetbare planten herkennen en oogsten. Ook leer je tijdens de wandeling de vuistregels van veilig wildplukken en wordt er aandacht besteed aan respect voor de natuur. Deze seizoenswandelingen vinden in elk seizoen plaats zodat je in elk jaargetijde weet wat er groeit. Na afloop krijg je een PowerPoint met de belangrijkste eetbare wilde planten van dit seizoen plus een paar recepten toegestuurd per e-mail.

Aanmelden op de website: www.plaatsdewereld.nlOnze Ambassadeurs