Zomeravondbraderie in Ermelo

Geschreven door Redactie
Zomeravondbraderie in Ermelo

Zeven dinsdagavonden lang staat het centrum (Stationsstraat) van Ermelo op zijn kop. Dit drukbezochte evenement zal Ermelo namelijk omtoveren tot een bruisende gezelligheid, de Zomeravondbraderie is één van de grootste braderieën van de Veluwe! 


De Braderieën vinden plaats op 11, 18 en 25 juli en op 1, 8,15 en 22 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur. De hele Stationsstraat zal vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld zijn met kramen waar u de meest uiteenlopende waren voor een klein prijsje kunt aanschaffen.  

Zo zult u er geen moeite voor hoeven doen om mooie horloges te vinden en is het mogelijk om een shirt aan te schaffen met een door u zelf gekozen tekst naar keuze. De laatste trends op het gebied van sieraden en accessoires kunt u gaan bekijken en een compleet nieuwe garderobe voor dames, heren en kinderen kopen behoort eveneens tot de mogelijkheden. Op de diverse hobbykramen kunt u mooie zelfgemaakte artikelen vinden. Dit jaar zijn er natuurlijk ook weer de nodige lekkernijen op de markt te verkrijgen. Heerlijke verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen en hamburgers , dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment van etenswaren waar u uzelf, familie of vrienden op kunt trakteren.


Ben je moe geworden van het lopen? Er zijn diverse gezellige terrassen. Hier kan je onder het genot van een heerlijke kop koffie, thee of een ander drankje helemaal bijkomen.  

Ermelo is prima te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen u een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum. 


Vanaf 20.30 is er op het Molenaarsplein een groot podium met iedere dinsdag live muziek tot ongeveer 23.00 uur.  

Mocht je als omwonende vragen of opmerkingen hebben over de Braderie, afsluiting van de Stationsstraat tussen de kruising met de Julianalaan en de kruising met de Kerklaan dan kan je contact opnemen met Ronnie Regeling, tel. 0341-552200 of ronnie@vvvermelo.nl. Je kunt voorafgaande aan de markt ook langskomen bij VVV Ermelo aan het Molenaarsplein.   


Onze Ambassadeurs