#Slimmerchillen zet in op mentale en fysieke gezondheid

Geschreven door Redactie
#Slimmerchillen zet in op mentale en fysieke gezondheid

Hoe blijf jij mentaal fit in coronatijd? En hoe zorg jij dat jouw lichaam in vorm blijft? De jongerencampagne #slimmerchillen is benieuwd naar jouw strategie. Inzendingen krijgen een plekje op www.slimmerchillen.nl. En de leukste drie inzendingen winnen een prijs.

Kruiswoordraadsels, hersenkrakers, dumbells, yogamatjes en elastieken: we gebruiken allerlei hulpmiddelen om zo goed mogelijk uit deze coronacrisis te komen. Want als straks deze crisis voorbij is, willen we natuurlijk zo fit mogelijk aan de rest van ons leven beginnen: mentaal en fysiek. Hoe pak jij dat aan? Welke tips en trics heb jij voor andere jongeren?


Creatieve oplossingen

De vraag maakt onderdeel uit van de campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’. Want chillen, alleen of met je vrienden: hoe doe je dat in coronatijd? Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op anderhalve meter afstand van de ander. De campagne, die gevoerd wordt in elf veiligheidsregio’s, daagt jongeren en studenten uit om daar allerlei creatieve oplossingen voor te bedenken en op sociale media als TikTok en Instagram te delen via #slimmerchillen, of om bijdragen op film, foto of in tekst te sturen naar info@slimmerchillen.nl. Voor de beste drie inzendingen zijn er wekelijks cadeaubonnen van 50, 20 en 10 euro.

Onze Ambassadeurs