Van winter- naar zomerkleding

Geschreven door Redactie

Zo kun jij je winterkleding deze zomer dragen 

Ben jij heel modebewust, maar ook milieubewust en wil je niet twee winters achter elkaar dezelfde kleding aan? Tover je winterkleding dan nu zelf om in leuke zomerkleding. Door in een lange spijkerbroek te gaan knippen kun je verschillende nieuwe fashion-items creëren. Door alleen de broekspijpen af te knippen heb je al een nieuw kort broekje. Dat is natuurlijk heel simpel, maar op YouTube staan honderden video’s met veel meer ideeën om je eigen kleding te recyclen. Zo kun je van oude kleding ook een leuke strandtas of rok maken. Op deze manier doe je iets goeds voor het milieu, bespaar je geld en heb je iets leuks te doen.  

Ga jij dit proberen? Deel jouw resultaat en tag @OnsWolderwijd! 

Onze Ambassadeurs