Muzikaal startschot cultureel seizoen De Meerpaal Dronten

Geschreven door Redactie
Muzikaal startschot cultureel seizoen De Meerpaal Dronten

De lessen van De Meerpaal Academie zijn weer begonnen, de bioscoop is open, de Open Lesweek start bijna en op 12 september gaat ook het doek in het theater weer op. 

Om te vieren dat het culturele seizoen en de kaartverkoop van het theaterseizoen starten kunnen belangstellenden op zaterdag 29 augustus onder de luifel van De Meerpaal in Dronten genieten van diverse bands en zangtalenten. Van 13.00 tot 18.00 uur is er een keur aan muziekstijlen te beluisteren. Op het terras wordt ook een hapje en drankje geserveerd. 


De line-up is samengesteld uit de pool van muzikanten van De Meerpaal Academie. 


Tijdens de Open Lesweek - van 31 augustus tot en met 5 september - kunnen belangstellenden vrijblijvend een kijkje nemen in de lesruimtes van De Meerpaal Academie. Bij sommige lessen mag worden meegedaan. Muziek maken, schilderen, beeldhouwen, dansen, acteren: alles is weer mogelijk in het nieuwe cursusjaar. 


Op zaterdag 29 augustus start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen tot en met december 2020. Het volledige theaterprogramma voor deze periode is te vinden op de site van De Meerpaal. Er zijn minder voorstellingen en kaarten beschikbaar, dus de liefhebber moet er snel bij zijn. De kaartverkoop vindt online plaats. 






Onze Ambassadeurs