Nieuwe spelers onderbouw van DSV'33 Ermelo, ontvangen gratis rugtasjes

Geschreven door Redactie
Nieuwe spelers onderbouw van DSV'33 Ermelo, ontvangen gratis rugtasjes

Zaterdag deelde DVS’33 gratis rugtasjes uit aan de onderbouw en het was gezellig druk naast het Pannaveld.


Dankzij de financiële medewerking van supportersvereniging Geel Zwart, de Club van 100 van DVS en Intersport, waren er 35 nieuwe rugtasjes, met springtouw en minibal besteld voor de kinderen die nieuw bij de club waren gekomen, of uit de F-league waren door geschoven. 

Iedere training nemen de kinderen de rugtas met inhoud mee naar de training en na de training gaan ze weer mee naar huis , waar ze rondom het huis, op het schoolplein, op straat of waar dan ook de oefeningen van de training kunnen oefenen.

De techniek en de coördinatie zal daardoor verbeteren en ook wil DVS een bijdrage proberen te leveren om de kinderen meer te laten bewegen in hun vrije tijd. De verleiding van de computer, de games, de TV etc zijn heel groot en lang niet alle kinderen gaan/moeten buiten spelen. 

De rugtasjes werden dankbaar door de spelers in ontvangst genomen en ook voor de afwezigen werden rugtasjes mee gegeven aan ouders en of leiders.

Als het goed is hebben nu alle kinderen (ongeacht selectie of niet) van de JO8 tot en met de JO12 een rugtasje met minibal en springtouw.

Heel veel plezier met het cadeau wat de club je heeft gegeven en oefen lekker buiten met het materiaal wat je hebt gekregen!


Onze Ambassadeurs