Trailrun in Zeewolde

Geschreven door Redactie
Trailrun in Zeewolde

Op zaterdag 24 oktober organiseert Zeewolde opnieuw een unieke trailrun. De route voert door het afwisselende bos en strandgebied ten zuiden van Zeewolde. De vele singletracks voeren langs verborgen vennen, grasgebieden, bos, heuveltjes en zand. Je kunt kiezen tussen een afstand van 10 of 22 km.

Beide routes zijn uniek; je komt als loper niet twee keer langs dezelfde plek. Voor de 10km houden ze een maximum tijd aan van 2 uur, voor de 22km 3 uur. De routes zijn met borden aangegeven maar eveneens beschikbaar als GPX bestand. 

100 deelnemers

Het aantal deelnemers is beperkt tot 100 deelnemers. Hierdoor zal het evenement een kleinschalig, informeel karakter krijgen en hebben ze alle ruimte om binnen de richtlijnen m.b.t. Corona. Zorg dus dat je erbij bent want vol is vol. Douches en kleedruimte zijn aanwezig. Onderweg is 1 verzorgingspost, met o.a. water, thee, energiedrank en enige versnaperingen.


Zowel de 10 als de 22km starten om 10.30 uur. De start en finish zijn nabij het restaurant van de RCN camping te Zeewolde. De inschrijftafel opent om 9.30 uur. Wil je goed voorbereiden voor de start? Doe mee met de trailrun trainingen! Kijk voor meer info en aanmelding op www.zeewolde-atletiek.nl. 


Onze Ambassadeurs