Help mee aan Wereld Kankerdag

Geschreven door Redactie
Help mee aan Wereld Kankerdag

Het nieuwe koor Zingen voor je leven start met de repetities op woensdag 4 november van 14.00 uur tot 15.30 uur. Tijdens de twaalf woensdagmiddagen wordt toegewerkt naar een mooie finale uitvoering op Wereld Kankerdag 4 februari.

De Maretak Veluwe is er voor mensen die kanker hebben en hun naasten/vrienden. Voel je je aangesproken bij dit onderwerp en vind je het leuk om samen met anderen te zingen, geef je dan op en doe mee. Uiteraard staat gezelligheid en onderling contact voorop.

Het koor staat onder professionele begeleiding van dirigente Ellen Kempers en Maud Veurtjes begeleidt het koor op de piano.

Zowel de repetities als de uitvoering vinden plaats in de Catharinakapel. In de kapel is voldoende ruimte om alle Coronaregels in acht te nemen. Helaas is het niet mogelijk, door dezelfde regels, om iedereen van koffie/thee of thee te voorzien.

Ben jij een enthousiaste zanger/zangeres en wil je jouw ‘steentje’ bijdragen aan Wereld Kankerdag, meld je dan aan via: aanmelden@demaretakveluwe.nl of bel 06-41829887. De deelname kost totaal 50 euro.


Onze Ambassadeurs