Werkzaamheden aan de Berkenboomsweg Harderwijk op 19 en 20 oktober

Geschreven door Redactie
Werkzaamheden aan de Berkenboomsweg Harderwijk op 19 en 20 oktober

In Harderwijk start aannemer GMB uit Kampen maandag 19 oktober, in opdracht van de gemeente Harderwijk, met de renovatie van de riolering in de Berkenboomsweg, Overkampsweg en de Veldweg. De riolering is toe aan vernieuwing. Er zit op vele plekken scheuren in de buizen en zijn er boomwortels in gegroeid die de afvoer ernstig kunnen verstoppen.

De gemeente heeft er voor gekozen om de riolering niet te vervangen, maar te renoveren. Bij deze methode van rioolvernieuwing wordt de straat niet opengebroken. Ze gaan alleen bij de grote putten in de weg werken . Overdag wordt er aan gewerkt in de avond is het deel weer klaar.

Op 19 en 20 oktober wordt er aan Berkenboomsweg gewerkt. Voor het verkeer is er dan een omleiding. Op 21 en 22 oktober wordt er aan de Overkampsweg en de Veldweg gewerkt. Het verkeer wordt hier langs de werkzaamheden geleid. De bereikbaarheid wordt zoveel mogelijk gegarandeerd. Tijdens de werkzaamheden kan de straat tijdelijk worden afgesloten, zo meldt de gemeente Harderwijk.



Onze Ambassadeurs