Last minute lampion voor Sint Maarten knutselen

Geschreven door Redactie
Last minute lampion voor Sint Maarten knutselen

Morgen is het Sint Maarten, heb je nog geen lampion kunnen kopen omdat je geen tijd had of het overal al uitverkocht is? niet getreurd! In dit artikel vertellen wij je hoe je makkelijk eentje snel thuis kunt maken.

Dit heb je nodig: Gekleurd papier en vouwblaadjes maken kunstwerkjes extra vrolijk, verf, glitterlijm, stickers, fietslampjes en tape. Met een toiletrolletje kun je snel een lampion knutselen voor Sint Maarten. Wikkel er gekleurd papier omheen en plakt er bijvoorbeeld herfstblaadjes op.


Maak twee ronde gaatjes met een priem en doe daar een touwtje doorheen. Aan het touwtje maak je een fietslampje vast. Met stickers, stiften en glitters kun je de boel natuurlijk nog veel meer versieren. Een petfles is ook heel geschikt om een lampion van te maken, gebruik dan een fles van een halve liter. 


Met een ballon, wol en behangerslijm kun je ook een lampion maken. Blaas de ballon op, maak een draad aan de ballon, hang hem op en bekleed hem met wollen draden die je vastplakt. Daarna laat je hem drogen, prik je de ballon lek en verwijder je de ballon. Hang een fietslampje in je lampion en hij is klaar. Handig hé? 



Onze Ambassadeurs