Heerlijke verwenarrangementen bij MG beauty in Ermelo

Geschreven door Redactie
Heerlijke verwenarrangementen bij MG beauty in Ermelo

Er zijn drie arrangementen 

Ben jij echt toe aan een moment voor jezelf? Even resetten en opladen? Boek dan één van deze verwenarrangementen bij MG beauty in Ermelo!

Er zijn in totaal drie arrangementen waarbij je steeds kunt kiezen uit vier behandelingen. Ideaal toch? De behandelingen die worden aangeboden zijn: een gezichtsbehandeling, een manicure, lichaamsmassage en een spa pedicure.

Bij het Volop genieten arrangement mag je twee van de bovenstaande behandelingen kiezen. Je krijg ook een welkomstdrankje. Dit arrangement duurt 90 minuten en kost 80,00 euro.

De tweede optie is Ultiem genieten, hierbij mag je drie behandelingen kiezen en je krijg een welkomstdrankje. Dit arrangement duurt 120 minuten en kost 100,00 euro.

De laatste optie is Volmaakt genieten hierbij krijg je alle vier de behandelingen en een welkomstdrankje. Dit arrangement duurt 150 minuten en kost 120,00 euro.

Uiteraard neemt de Salon de nodige maatregelen om de arrangementen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wil je meer informatie? Kijk dan op de site va MG beauty of neem contact op via 0644990518.


Onze Ambassadeurs