Zo breng jij de herfst in je interieur!

Geschreven door Redactie
Zo breng jij de herfst in je interieur!

Stel je voor: Het is buiten ontzettend koud. Je komt thuis na een dag werken en daar branden kaarsen, de haard staat aan, er liggen mooie kussens op de bank.

Heerlijk toch?! Wij geven je tips waarmee je jouw huis, herfstklaar maakt.


1. Kaarsen. Deze is waarschijnlijk geen verrassing, maar kaarsen geven zoveel sfeer! In de winkels heb je heel veel leuke waxinelichthouders, er is altijd wel een die bij jouw huis past. Als je geen echte vlam wil, kan je altijd kiezen voor nep-kaarsjes op batterijen.


2. Mooie kussens. Er zijn in deze tijd heel veel leuke bankkussens te koop in herfstkleuren. Denk bijvoorbeeld aan donkerbruin, legergroen of okergeel. De gekleurde kussens zorgen voor kleurspeling en een herfstig tintje.


3. Een open haard. Lekker met warme sokken en een kop warme chocolademelk bij de haard. Wie wil dat nou niet? Als je een open haard hebt, zet de dan aan want knusser krijg je het niet. Helaas heeft niet iedereen een open haard in huis, maar er is een oplossing. Gelukkig zijn er nep haardjes! Tip: Bij de Xenos hebben ze LED haardjes. Ze geven geen warmte maar wel de projectie van vlammen. Superleuk!


Met deze tips kan jij je huis helemaal herfstklaar maken. Zodat je met plezier thuiskomt en geniet van je eigen woonkamer!


Onze Ambassadeurs