Handtekening onder Dorpendeal digitaal gevierd

Geschreven door Redactie
Handtekening onder Dorpendeal digitaal gevierd

Op 8 december 2020 is de provincie Gelderland akkoord gegaan met de Dorpendeal Ermelo-West. Dit is op 17 december feestelijk online gevierd. De Dorpendeal is een bewonersplan voor het leefbaarder maken van Ermelo-West.

Het bewonersplan is gemaakt door Wijkvereniging Ermelo-West. Met financiële steun van de provincie kan er gestart worden met de verschillende plannen voor de wijk.

Met het akkoord van de provincie krijgt de Wijkvereniging Ermelo-West financiële steun voor het uitvoeren van haar plannen. Zo komt er in de wijk een ´wijkondersteuner´. Deze persoon gaat een plek maken voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. Ook gaat die het idee ´Gezonde wijk´ verder vorm geven.

De Dorpendeal is afgelopen week langs alle betrokken organisaties gegaan voor een handtekening. Dit alles is gefilmd en was te zien tijdens een feestelijke online bijeenkomst op 17 december. Hier is ook bestuurder van de provincie Dhr. van ’t Hoog, gevraagd om in het voorjaar van 2021 op bezoek te komen. Hij kan dan de eerste resultaten van de deal bekijken.



Onze Ambassadeurs