Quiz 'KWIS'T gaat door

Geschreven door Redactie

Zeewolde ‘K WIS’T gaat door! De plaatselijke dorpsquiz wordt gehouden van maandag 28 tot en met woensdag 30 december. Het opdrachtenboek met 75 vragen over Zeewolde en alle mogelijke andere onderwerpen dient maandag 28 december tussen 18.00 en 21.00 uur te worden afgehaald bij een kraampje voor de winkel van Hobby-Time (Markstraat 8). Met inachtname van de veiligheidsmaatregelen natuurlijk.


Dat betekent dat bij het ophalen van het boek een mondkapje verplicht is, er voldoende onderlinge afstand dient te zijn en het boekje door slechts één persoon per team mag worden afgehaald. Twee dagen later, op woensdag 30 december eveneens tussen 18.00 en 21.00 uur is het de bedoeling dat het ingevulde opdrachtenboek op dezelfde wijze weer worden ingeleverd. Er hebben zich intussen 62 teams aangemeld. 


Aanmelden is nog steeds mogelijk via de website zeewoldekwist.nl (waar ook alle verdere info over de quiz is te vinden). Ook kan men zich ter plekke nog aanmelden, in dat geval dient er contant te worden afgerekend (deelnamekosten bedragen € 10,- per team). Voor de vraag ‘om er alvast in te komen’ (zie boven), zijn er reeds 35 antwoorden ingestuurd. Dit is mogelijk tot uiterlijk donderdag 7 januari. Antwoorden kunnen worden gestuurd naar zeewoldekwist@gmail.com. De uitslag van Zeewolde ‘K WIS’T wordt bekendgemaakt tijdens een uitzending van de Lokale Omroep Zeewolde op vrijdag 8 januari. Het winnende team ontvangt een geldbedrag van 444,40 euro en voor het een na beste team ligt er 222,20 euro te wachten.

Onze Ambassadeurs