Afgelastingen betaald voetbal - veel duels vervroegd

Geschreven door Redactie
Afgelastingen betaald voetbal - veel duels vervroegd

Flink wat afgelastingen in het betaald voetbal deze week. Het bekerduel Heerenveen-Feyenoord van gisteravond en NEC-VVV zijn uitgesteld tot woensdag 17 februari. Verder ging er onder meer een streep door Almere City-FC Volendam en de complete speelronde van het vrouwenvoetbal.

Het duel tussen RKC Waalwijk en FC Emmen is vrijdag op verzoek van de clubs vervroegd van 20.00 naar 18.45 uur vanwege de te verwachte kou op de late avond.

De wedstrijden Almere City-FC Volendam en Jong PSV-Helmond Sport gaan vrijdag niet door vanwege onbespeelbare velden. Voor deze wedstrijden worden op korte termijn nieuwe data gepland. Verdere tijdswijzigingen: NAC Breda-FC Eindhoven en Jong AZ-Jong FC Utrecht worden vrijdag al om 16.30 uur gespeeld. Go Ahead Eagles-Telstar is zaterdag om 12.00 uur (was 16.30 uur) en wordt gespeeld in Almelo, waar Heracles ’s avonds Ajax ontvangt.

De KNVB besloot alle wedstrijden in de eredivisie voor vrouwen komend weekeinde af te gelasten. Het gaat om VV Alkmaar-PEC Zwolle, Heerenveen-ADO Den Haag, FC Twente-Excelsior en PSV-Ajax.



Onze Ambassadeurs