Films die kinderen graag kijken op Valentijnsdag

Geschreven door Redactie
Films die kinderen graag kijken op Valentijnsdag

Knuffels en kusjes zijn geweldig, maar wil je echt indruk maken op je kinderen op Valentijnsdag? Organiseer een gedenkwaardige op V-day geïnspireerde filmavond om de speciale dag te vieren. Als gezin quality time doorbrengen is een geweldige manier om je liefde te uiten terwijl je plezier hebt.

Weet je niet zeker wat je moet bekijken? Maak je maar geen zorgen. We hebben de meest populaire streamingplatforms doorzocht om hartverwarmende films te vinden die bij de leeftijd passen, zodat iedereen zich kan vermaken. Van verhalen over vriendschap tot verhalen over sterke banden tussen broers en zussen, deze vaak krachtige keuzes bevatten herkenbare thema's die geworteld zijn in liefde.

Onthoud dat geen filmavond compleet is zonder zoete lekkernijen. Zorg er dus voor dat je een doos met hartvormige snoepjes en lekkere chocolaatjes pakt om aan te knabbelen terwijl je kijkt.

Het dagboek van de prinses: Het verlegen en sociaal onhandige leven van Mia Thermopolis wordt op zijn kop gezet wanneer de Californische tiener ontdekt dat ze de erfgenaam van de troon en prinses van Genovia is. Anne Hathaway en Julie Andrews spelen in deze betoverende feelgoodfilm.

Trolls: Snoepkleurig en vrolijk, de trollen hebben alles te maken met het verspreiden van liefde en geluk. Hun vreugdevolle wereld wordt op zijn kop gezet als ze somber zijn, Bergens dreigt de stekker uit al het plezier te trekken. Met pakkende muziek van Justin Timberlake zal de animatiefilm iedereen laten zingen en dansen.

Frozen: Deze met een Oscar bekroonde geanimeerde musical is een instant klassieker en vertelt het verhaal van de onbreekbare band tussen de zussen Anna en Elsa in het ijzige land van Arendelle. Veel succes met het proberen los te laten van de oorwormen die na deze bezichtiging zeker een thuis in je hoofd zullen vinden.

De kleine Prins: Deze animatie is gebaseerd op het tijdloze verhaal van Antoine de Saint-Exupéry, 'Le Petit Prince', en breidt de klassieker uit. Universele thema's als liefde, avontuur en vriendschap blijven de kern van deze aanpassing uit 2015.

De prinses en de Kikker: Deze geanimeerde musical speelt zich af in New Orleans en volgt Tiana (Anika Noni Rose), een fenomenale kok en aspirant-restauranthouder, die per ongeluk door prins Naveen in een kikker wordt veranderd. En Prins Naveen is ook door een kwade kracht in een amfibie veranderd! Samen moet het paar samenwerken om hun spreuken te doorbreken.

Lady en de vagebond: Wanneer het chique, comfortabele gezinsleven van een verwende pup spannend wordt, raakt ze bevriend met een charmante verdwaalde straathond die haar hart verovert in dit klassieke verhaal.

Onze Ambassadeurs