Deze films moet je zien!

Geschreven door Redactie

Een nieuwe maand, nieuwe kansen en nieuwe films.


Het is september en deze 
maand komen er maar liefst 50 nieuwe films in de bioscoop. Hier lees je een kleine greep uit films die je niet mag missen!

After We Fell

Romantiek/Drama

Na After en After We Collided is dit het derde deel van de Af¬ter serie. Tessa is aangenomen voor een droombaan in Seattle en bereidt zich voor op haar verhuizing. Hardins jaloezie en onvoorspelbare gedrag berei¬ken het kookpunt en vormen een bedreiging voor hun vurige relatie. Deze intense situatie wordt nog ingewikkelder als Tessa’s vader ten tonele ver¬schijnt en schokkend nieuws over Hardins verleden boven water komt. Tessa en Hardin staan voor een keuze: willen ze vechten voor hun liefde of gaan ze ieder hun eigen weg? After We Fell komt 2 september in de bioscoop.

Mijn beste vriendin Anne Frank

Drama/Oorlog

Hannah Goslar (1928) en Anne Frank (1929) zijn boezemvrien¬dinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Wan¬neer de familie Frank onder¬duikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Drie jaar later, in 1945, volgt een bijzondere ontmoe¬ting tussen de twee meisjes in het concentratiekamp Bergen- Belsen. De moedige Hannah zet haar leven op het spel in de hoop haar sterk verzwakte vriendin te helpen. Mijn beste vriendin Anne Frank komt 9 september in de bioscoop.

Venom: Let There Be Carnage

Actie/Science fiction

Venom: Let There Be Carnage is het tweede deel van Venom. Eddie Brock probeert zijn da¬gelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen; bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en lijkt een confronta¬tie onvermijdelijk. Venom: Let There Be Carnage is vanaf 16 september te zien in de bio¬scoop.

No Time to Die

Actie/Avontuur

In 'No Time to Die' heeft Ja¬mes Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschap¬per te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe tech¬nologie. No Time to Die is vanaf 30 september te zien in de bio¬scoop.

Naar welke film ga jij als eerste toe? Heel veel kijkplezier!
Onze Ambassadeurs