Politie Zeewolde voert actie: "Mijn mond is mijn beste wapen"

Geschreven door Redactie
Politie Zeewolde voert actie:

De laatste maanden komt het geregeld voorbij in het nieuws: geweld onder jongeren met een steekwapen (onder de jongeren ook wel shank genoemd).

Steeds meer jongeren zijn in het bezit van een wapen. Het geweld tussen jongeren onderling wordt steeds extremer. Jongeren voelen zich dusdanig onveilig dat een veilige leefomgeving in het geding komt.

Politie Zeewolde gaat de strijd aan

De strijd aangaan om de trend "Shank" te doorbreken voor een Veilig Zeewolde. Dit doet Politie Zeewolde niet alleen, maar met bewoners, bestuursleden en ambtenaren. Twee mensen uit Zeewolde zijn al begonnen met de strijd: Conciërge van RSG en influencer DutchPerfomante.  

Politie Zeewolde roept op om jongeren met vragen over de trend "Shank" bij de jeug- of wijkagent te laten komen. Ken je mensen in de omgeving met een wapen- en/of messenbezit? Ben jij slachtoffer of ken jij een slachtoffer, toeschouwer, drager of dader? Praat hier dan over! 

Mijn beste wapen is mijn mond! Die van jou ook? - Politie Zeewolde


Sta jij ook voor een Veilig Zeewolde? Deel dan deze bovenstaande video en praat er met elkaar over. No shank, dat is pas hard!

Onze Ambassadeurs