Nieuwe steigers en vlonders in ‘De Maat’

Geschreven door Redactie
 Nieuwe steigers en vlonders in ‘De Maat’


De steigers en vlonders bij twee vijvers in Ermelo-West zijn vernieuwd. Het is een gewenste verbetering van de buurt

Helaas kon er geen feestje gevierd worden met de plaatselijke buurtbewoners en wijk en visverenigingen. Omgeven door wat buurtbewoners stonden wethouder Leo van der Velden stond samen met aannemer Gebr. Van de Beek en Wijkvereniging West ter plekke even stil bij dit mooie project. 

Ze hopen dat de bewoners en visvereniging de vernieuwde steigers en vlonders met veel plezier gaan gebruiken. In totaal vervingen werden er drie vlonders en steigers vervangen. Het gaat om de vlonder met steiger bij de grote vijver aan de Oude Nijkerkerweg en een steiger en een vlonder aan de lange vijver langs de Prof. Lindeboomlaan. Deze waren in slechte staat en moesten nodig vervangen worden. Deze veranderingen is de bedoeling om Ermelo mooier te maken en duurzamer, namelijk al het materiaal voor het onderhoud van de steigers en vlonders zijn namelijk duurzaam.

Onze Ambassadeurs