Nieuwe lening voor toekomstbestendig wonen

Geschreven door Redactie
Nieuwe lening voor toekomstbestendig wonen

Als je prettig woont in je huis en tevreden bent met de buurt dan wilt je daar het liefst zo lang mogelijk blijven wonen.

Op tijd rekening houden met de toekomst kan ervoor zorgen dat je nog jarenlang comfortabel, veilig en zelfstandig in je eigen huis kunt wonen. Er zijn tal van maatregelen die hiervoor kunnen zorgen. Wat te denken van een vaatwasser op hoogte, een mengkraan met één hendel, een zwevend toilet en een toiletborstel op hoogte? Maar ook een inloopdouche met beugel en een douchezitje maken dat je lang thuis kunt wonen.

Met de lening toekomstbestendig wonen kun je jouw bestaande koopwoning tegen aantrekkelijke rente levensloopbestendig en tegelijkertijd energiezuiniger en dus duurzamer maken. Ook herstel van de fundering en asbestvrij maken vallen onder de regeling. Voorbeelden zijn het isoleren van het dak, het aanbrengen van een traplift, het plaatsen van zonnepanelen of het verplaatsen van de badkamer de begane grond. De gemeente wil op deze manier positief bijdragen aan het verduurzamen én het levensloopbestendig maken van woningen. Kijk voor meer informatie op www.ermelo.nl/TBWL.

Onze Ambassadeurs