Energieloket Flevoland opent haar winkeldeuren

Geschreven door Redactie
Energieloket Flevoland opent haar winkeldeuren

Bewoners welkom op spreekuren Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Het Energieloket Flevoland heropent vanaf woensdag 28 april haar winkeldeuren in Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Zij verwelkomen bewoners weer graag tijdens de spreekuren, zie www.energieloketflevoland.nl (kontakt en openingstijden). Wil je een energie-advies op maat, een gratis energiebespaartas ophalen of een energiemeter lenen? Bezoek nu weer jouw lokale energieloket-winkel voor gratis en onafhankelijk advies. Uiteraard houden ze ons aan de RIVM richtlijnen en staat uw veiligheid en die van onze medewerkers onveranderd voorop.
 
Energiezuinig en comfortabeler wonen? Dat kan! Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in huis. Met onze gratis energiebespaartas helpen ze je hierbij op weg. Of ontdek uw energielekje thuis door onze energiemeter te lenen. Of kijk hoe u comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen door een gratis advies-op-maat-gesprek in de winkel. Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten.  
 
Je kunt hen bereiken via de chat (www.energieloketflevoland.nl), mail (energieloket@nmfflevoland.nl) of telefoon (0320-252004). 

Onze Ambassadeurs