De Dutch Swing College Band

Geschreven door Redactie

In een theatersetting word je ondergedompeld in de turbulente sfeer van de jaren twintig en hoor je het verhaal van het ontstaan en de ontwikkeling van traditionele jazzmuziek in Azië, de Verenigde Staten en Europa.

De Dutch Swing College Band, belangrijkste vertegenwoordiger van de Europese Classic Jazz sinds 1945, presenteert Ministry of Jazz met gastmusici trompettist Leroy Jones (USA), slagwerker Adonis Rose (USA), altsaxofonist Pathorn Srikaranonda (Thailand) en klarinettist Eiji Hanaoka (Japan).

In een theatersetting word je ondergedompeld in de turbulente sfeer van de jaren twintig en hoor je het verhaal van het ontstaan en de ontwikkeling van traditionele jazzmuziek in Azië, de Verenigde Staten en Europa. Op de set geprojecteerde videobeelden en spectaculaire lichtontwerpen geven extra betekenis aan de muziek in deze spetterende show van Koen Schouten.

Dit wordt een avond om niet te missen!

Reguliere prijs: 25,00 euro
Vriendenprijs: 23,00 euro

Kijk voor meer informatie op de website van ‘Heerlijk Harderwijk’

Onze Ambassadeurs