Spirit Doll maken in Harderwijk

Geschreven door Redactie

Het maken van een Spirit Doll is een persoonlijk proces.

Een Spirit Doll, ook wel bekend als een Geestpop, is al eeuwenlang geliefd bij vele culturen en word nog steeds als Talisman gebruikt tijdens verschillende rituelen.
Je kunt de Spirit Doll ook voor iemand anders maken, voor iemand die ziek is of een overledene of omdat je iemand kent die een Spirit Doll nodig heeft.

Het maken van zo’n pop is een persoonlijk proces, de pop kan een spiegel zijn of een brug naar een krachtig deel van jezelf in de spirituele wereld dat je misschien niet goed kan uitdrukken. Je maakt de Geestpop met een positieve intentie en door het maken van hem/haar duik je in de diepte van je hart.

De workshop is op zaterdag 15 mei. Er wordt gewerkt met natuurlijke materialen, je kunt ook iets van jezelf meenemen om in de pop te verwerken zoals je eigen haar, kledingstuk of een sieraad. De kosten zijn 45,00 euro per persoon dit is inclusief materiaal, thee, koffie en wat lekkers.

De workshop duurt 4 uurtjes en is op een vaste locatie in Harderwijk. Je kunt je opgeven via dit het mail adres: petrapinealde@gmail.com


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?