Gratis online cursus Nederlands voor beginners uit Europa

Geschreven door Redactie

Toptaal en de Bibliotheek Noordwest Veluwe starten met een nieuwe kennismakingscursus van tien online Nederlandse lessen voor beginners. De eerste cursus start eind mei en is gratis voor iedereen met een Europees of Turks paspoort, woonachtig in Nunspeet, Ermelo of Putten.

Gemakkelijk vanuit je woonkamer met je laptop of tablet starten met het leren van de Nederlandse taal? Het doel van deze tien online lessen is om beter Nederlands te spreken in het dagelijkse leven. Tijdens de lessen is er naast spreken ook aandacht voor lezen en luisteren. De cursus is geschikt voor volwassenen die geen inburgeringsplicht hebben. Met een Europees of Turks paspoort kan je daarom gratis meedoen. Wil je meedoen of ken je iemand die wil meedoen? Aanmelden kan via taalhuis@bnwv.nl of bel/app met de taalcoördinator op 06-57512983. Laat in ieder geval je naam, woonplaats en telefoonnummer achter.

De kennismakingscursus Nederlands voor beginners uit Europa start eind mei 2021. Start je liever op een later moment? De cursus wordt hierna nog tweemaal opnieuw aangeboden, waaronder in het najaar van 2021. Na deze beginnerscursus is er een vervolgcursus mogelijk bij taalschool TopTaal. Ook de vervolgcursus is gratis.

Om mee te doen aan deze kennismakingscursus heb je een goede internetverbinding nodig en een computer, tablet of smartphone. Voordat de cursus start, krijgen alle cursisten telefonisch hulp bij het inloggen. 


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?